Timlact

Daca doriti sa deveniti partenerul nostru va rugam sa ne contactati.

s

Smântână

Smântână

 

Pasteurizăm laptele la temperaturi de 72-76 de grade. La această temperatură laptele nu își modifică compoziția și gustul, păstrându-și conținutul de nutrienți și vitamine A și C, adică rămane natural.

Produse

SMÂNTÂNĂ 12 % 190 gr

Pasteurizăm laptele la temperaturi de 72-76 de grade. La această temperatură laptele nu își modifică compoziția și gustul, păstrându-și conținutul de nutrienți și vitamine A și C, adică rămane natural.

SMANTANA 12% 900 gr

Folosim lapte de cea mai înaltă calitate provenit din fermele proprii. A se păstra la temperatura de +3˚ +6˚C înainte și după deschiderea ambalajului.

SMANTANA 20% 190 gr

Folosim lapte de cea mai înaltă calitate provenit din fermele proprii. A se păstra la temperatura de +3˚ +6˚C înainte și după deschiderea ambalajului.

SMANTANA 20% 900 gr

Pasteurizăm laptele la temperaturi de 72-76 de grade. La această temperatură laptele nu își modifică compoziția și gustul, păstrându-și conținutul de nutrienți și vitamine A și C, adică rămane natural.

SMANTANA 30% 325 gr

Folosim lapte de cea mai înaltă calitate provenit din fermele proprii. A se păstra la temperatura de +3˚ +6˚C înainte și după deschiderea ambalajului.

SMANTANA 30% 900 gr

Folosim lapte de cea mai înaltă calitate provenit din fermele proprii. A se păstra la temperatura de +3˚ +6˚C înainte și după deschiderea ambalajului.