
Smântână
Pasteurizăm laptele la temperaturi de 72-76 de grade. La această temperatură laptele nu își modifică compoziția și gustul, păstrându-și conținutul de nutrienți și vitamine A și C, adică rămane natural.
Produse
SMÂNTÂNĂ 12 % 190 gr
Pasteurizăm laptele la temperaturi de 72-76 de grade. La această temperatură laptele nu își modifică compoziția și gustul, păstrându-și conținutul de nutrienți și vitamine A și C, adică rămane natural.
SMANTANA 12% 900 gr
Folosim lapte de cea mai înaltă calitate provenit din fermele proprii. A se păstra la temperatura de +3˚ +6˚C înainte și după deschiderea ambalajului.
SMANTANA 20% 190 gr
Folosim lapte de cea mai înaltă calitate provenit din fermele proprii. A se păstra la temperatura de +3˚ +6˚C înainte și după deschiderea ambalajului.
SMANTANA 20% 900 gr
Pasteurizăm laptele la temperaturi de 72-76 de grade. La această temperatură laptele nu își modifică compoziția și gustul, păstrându-și conținutul de nutrienți și vitamine A și C, adică rămane natural.
SMANTANA 30% 325 gr
Folosim lapte de cea mai înaltă calitate provenit din fermele proprii. A se păstra la temperatura de +3˚ +6˚C înainte și după deschiderea ambalajului.
SMANTANA 30% 900 gr
Folosim lapte de cea mai înaltă calitate provenit din fermele proprii. A se păstra la temperatura de +3˚ +6˚C înainte și după deschiderea ambalajului.