Timlact

Daca doriti sa deveniti partenerul nostru va rugam sa ne contactati.

Produse

Produse

Produsele noastre

Ne dedicăm comunității locale și considerăm că este important să contribuim la dezvoltarea acesteia. De asemenea, ne dorim să păstrăm tradiția românească de-a lungul anilor, iar acest aspect se reflectă în produsele noastre!

Respectăm vacile noastre, care ne oferă laptele sănătos, plin de nutrienți, care ajunge pe mesele voastre. Le creștem într-un mediu igienic și sănătos și ne pasă de bunăstarea lor. Datorită lor, produsele noastre sunt de calitate.

Gama de produse

Produsele noastre

Ne dedicăm comunității locale și considerăm că este important să contribuim la dezvoltarea acesteia. De asemenea, ne dorim să păstrăm tradiția românească de-a lungul anilor, iar acest aspect se reflectă în produsele noastre!

Respectăm vacile noastre, care ne oferă laptele sănătos, plin de nutrienți, care ajunge pe mesele voastre. Le creștem într-un mediu igienic și sănătos și ne pasă de bunăstarea lor. Datorită lor, produse

Gama de produse

Iaurt 3,5% 325 gr

Iaurtul se obține prin fermentarea laptelui. Nu conține adaosuri, conservanți sau alți stabilizatori. Conține 3.2 g proteine și 120 mg calciu. Conține 3.5 g grăsimi, 3.2 g proteine și 120 mg calciu.

Iaurt 3,5% 200 gr

Este recomandat ca în dieta noastră zilnică să includem acest produs pentru că ajută la o bună funcționare a sistemului digestiv și la întărirea sistemului osos. Conține 3.5 g grăsimi, 3.2 g proteine și 120 mg calciu.

Iaurt 0,1% 190 gr

Conține smântână din lapte de vaca provenit din fermele proprii, pasteurizat la temperatură înaltă, culturi lactice atent selecționate. Conține 0.1 g grăsimi, 3.2 g proteine și 110 mg calciu.

Iaurt 3,5% 325 gr

Iaurtul se obține prin fermentarea laptelui. Nu conține adaosuri, conservanți sau alți stabilizatori. Conține 3.2 g proteine și 120 mg calciu. Conține 3.5 g grăsimi, 3.2 g proteine și 120 mg calciu.

Iaurt 3,5% 200 gr

Este recomandat ca în dieta noastră zilnică să includem acest produs pentru că ajută la o bună funcționare a sistemului digestiv și la întărirea sistemului osos. Conține 3.5 g grăsimi, 3.2 g proteine și 120 mg calciu.

Iaurt 0,1% 190 gr

Conține smântână din lapte de vaca provenit din fermele proprii, pasteurizat la temperatură înaltă, culturi lactice atent selecționate. Conține 0.1 g grăsimi, 3.2 g proteine și 110 mg calciu.

Iaurt cu specific grecesc

Iaurtul grecesc îmbunătățește sănătatea oaselor, reduce pofta de mâncare și a senzației de foame, dar îmbunătățește sănătatea intestinului. Conține 10 g grăsimi, 4.6 g glucide și 118 mg calciu.

Sana 330 ml

Sana este bogat în calciu și minerale, aspect ce ajută metabolismul osos. Pentru că este un produs fermentat, sana ne ajută la îmbunătățirea florei intestinale. Conține 3.2 g grăsimi, 3.2 g proteine și 125 mg calciu.

Lapte bătut 330 ml

Laptele bătut conține fier, potasiu, fosfor, sodiu și zinc, dar și vitaminele A, D, E și B. 245 g oferă 282 mg de calciu. Consumul acestui produs poate crește aportul de calciu. Conține 2 g grăsimi, 3.2 g proteine și 120 mg calciu.

Iaurt cu specific grecesc

Iaurtul grecesc îmbunătățește sănătatea oaselor, reduce pofta de mâncare și a senzației de foame, dar îmbunătățește sănătatea intestinului. Conține 10 g grăsimi, 4.6 g glucide și 118 mg calciu.

Sana 330 ml

Sana este bogat în calciu și minerale, aspect ce ajută metabolismul osos. Pentru că este un produs fermentat, sana ne ajută la îmbunătățirea florei intestinale. Conține 3.2 g grăsimi, 3.2 g proteine și 125 mg calciu.

Lapte bătut 330 ml

Laptele bătut conține fier, potasiu, fosfor, sodiu și zinc, dar și vitaminele A, D, E și B. 245 g oferă 282 mg de calciu. Consumul acestui produs poate crește aportul de calciu. Conține 2 g grăsimi, 3.2 g proteine și 120 mg calciu.

Kefir 330 ml

Kefirul are efecte antioxidante, ajută la scăderea colesterolului, dar și o serie de activități antibacteriene. Acesta are efecte antitumorale în cazul cancerului gastric. Conține 3.2 g grăsimi, 3.2 g proteine și 125 mg calciu.

Kefir 3,2% gr 400 gr

Kefirul are un efect util pentru glicemia persoanelor diagnosticate cu diabet. Ajută la reducerea colesterolului și menține echilibrul de bacterii utile în stomac. Conține 3.2 g grăsimi, 3.2 g proteine și 125 mg calciu.

Lapte 3,5% 1L

Laptele conține un nivel ridicat de calciu, ceea ce înseamnă că acesta contribuie la dezvoltarea oaselor. Prelucrarea laptelui se face cât mai aproape de tradițional. Conține 3.5 g grăsimi, 3.2 g proteine și 118 mg calciu.

Kefir 330 ml

Kefirul are efecte antioxidante, ajută la scăderea colesterolului, dar și o serie de activități antibacteriene. Acesta are efecte antitumorale în cazul cancerului gastric. Conține 3.2 g grăsimi, 3.2 g proteine și 125 mg calciu.

Kefir 3,2% gr 400 gr

Kefirul are un efect util pentru glicemia persoanelor diagnosticate cu diabet. Ajută la reducerea colesterolului și menține echilibrul de bacterii utile în stomac. Conține 3.2 g grăsimi, 3.2 g proteine și 125 mg calciu.

Lapte 3,5% 1L

Laptele conține un nivel ridicat de calciu, ceea ce înseamnă că acesta contribuie la dezvoltarea oaselor. Prelucrarea laptelui se face cât mai aproape de tradițional. Conține 3.5 g grăsimi, 3.2 g proteine și 118 mg calciu.

Lapte 1,5% 1L

Un pahar de lapte ne oferă vitamina D cât 100 de grame de somon, calciu ca și 200 gr de brocoli, potasiu ca și o banană mică, vitamina A ca și un morcov. Conține 2 g grăsimi, 3.2 g proteine și 120 mg calciu.

Caciotta

Caciotta este un aliment bogat în calciu și fosfor și este benefică în faza de creștere a copiilor, limitând riscul de osteoporoză la vârstă înaintată. Conține 35 g grăsimi, 18% proteine și 3 g glucide.

Mozzarella

Mozzarella este o brânză slabă în calorii și grăsimi. Este bogată în proteine și are un conținut scăzut de carbohidrați. Printre beneficii se numără și vitaminei B7. Conține 22.8 g grăsimi, 21.3 g proteine și 1.4 g glucide.

Lapte 1,5% 1L

Un pahar de lapte ne oferă vitamina D cât 100 de grame de somon, calciu ca și 200 gr de brocoli, potasiu ca și o banană mică, vitamina A ca și un morcov. Conține 2 g grăsimi, 3.2 g proteine și 120 mg calciu.

Caciotta

Caciotta este un aliment bogat în calciu și fosfor și este benefică în faza de creștere a copiilor, limitând riscul de osteoporoză la vârstă înaintată. Conține 35 g grăsimi, 18% proteine și 3 g glucide.

Mozzarella

Mozzarella este o brânză slabă în calorii și grăsimi. Este bogată în proteine și are un conținut scăzut de carbohidrați. Printre beneficii se numără și vitaminei B7. Conține 22.8 g grăsimi, 21.3 g proteine și 1.4 g glucide.

Cașcaval Dalia

Cașcavalul este o sursă excelentă de vitamine. Se regăsește într-o cantitate destul de mare vitamina B care ne ajută la menținerea unui sistem nervos sănătos. Conține 40 g grăsimi, 18% proteine și 1.50 g glucide.

Parmezan 100 g

Este o sursă bogată de proteine, calciu și vitamina A. Parmezanul este mai ușor de digerat față de alte brânzeturi. Este o sursă bogată de minerale. Conține 19 g grăsimi, 22 g proteine și 0.65 g glucide.

Telemea de vacă vidată 300 gr

Telemeaua este un tip de brânzet bogat în calciu și vitamina B, fiind benefică pentru copii, gravide, dar și pentru persoanele învârstă. Conține 19 g grăsimi, 16 g proteine și 1 g glucide.

Cașcaval Dalia

Cașcavalul este o sursă excelentă de vitamine. Se regăsește într-o cantitate destul de mare vitamina B care ne ajută la menținerea unui sistem nervos sănătos. Conține 40 g grăsimi, 18% proteine și 1.50 g glucide.

Parmezan 100 g

Este o sursă bogată de proteine, calciu și vitamina A. Parmezanul este mai ușor de digerat față de alte brânzeturi. Este o sursă bogată de minerale. Conține 19 g grăsimi, 22 g proteine și 0.65 g glucide.

Telemea de vacă vidată 300 gr

Telemeaua este un tip de brânzet bogat în calciu și vitamina B, fiind benefică pentru copii, gravide, dar și pentru persoanele învârstă. Conține 19 g grăsimi, 16 g proteine și 1 g glucide.

Telemea vacă vrac

Un aspect important este că telemeaua are un conținut ridicat de calciu și ajută la sănătatea danturii, dar și a sistemului osos, fiind bogată și în vitamina B. Conține 19 g grăsimi, 16 g proteine și 1 g glucide.

Cașcaval Granbanat

Cașcavalul ne ajută să avem dinți puternici, ne întărește sistemul osos, ajută organismul în formarea oaselor și a smalțului dinților, stimulează absorbția nutrienților. Conține 19 g grăsimi, 22 g proteine și 0.65 g glucide.

Brânză dulce 450 g

Brânza dulce scade riscul de diabet zaharat. Este o sursă importantă de calciu și vitamina D, iar despre aceste 2 substanțe se știe că scad riscul de cancer mamar. Conține 4.5 g grăsimi, 13.5 g proteine și 118 mg calciu.

Telemea vacă vrac

Un aspect important este că telemeaua are un conținut ridicat de calciu și ajută la sănătatea danturii, dar și a sistemului osos, fiind bogată și în vitamina B. Conține 19 g grăsimi, 16 g proteine și 1 g glucide.

Cașcaval Granbanat

Cașcavalul ne ajută să avem dinți puternici, ne întărește sistemul osos, ajută organismul în formarea oaselor și a smalțului dinților, stimulează absorbția nutrienților. Conține 19 g grăsimi, 22 g proteine și 0.65 g glucide.

Brânză dulce 450 g

Brânza dulce scade riscul de diabet zaharat. Este o sursă importantă de calciu și vitamina D, iar despre aceste 2 substanțe se știe că scad riscul de cancer mamar. Conține 4.5 g grăsimi, 13.5 g proteine și 118 mg calciu.

Unt 82% 200 gr

Untul conține foarte multe vitamine ( vitamina A, vitamina E, K2). O bună parte din procentul necesar zilnic de vitamina A și E se regăsește în acest produs. Conține 0.7 g proteine, 0.5 g glucide și 82 g lipide.

Smântână 30% 900 gr

Smântâna oferă o cantitate mare de energie datorită nutrienților, grăsimilor și mineralelor pe care le conține. Fosforul din smântână ajută la sănătatea dinților. Conține 30 g grăsimi, 2.7 g glucide și 118 mg calciu.

Smântână 30% 325 gr

Smântâna conține și câteva vitamine importante pentru organism precum vitamina A, vitamina B2 și B12. Se poate adăuga în aluat, budinci și chiar ardei umpluți. Conține 30 g grăsimi, 2.7 g glucide și 118 mg calciu.

Unt 82% 200 gr

Untul conține foarte multe vitamine ( vitamina A, vitamina E, K2). O bună parte din procentul necesar zilnic de vitamina A și E se regăsește în acest produs. Conține 0.7 g proteine, 0.5 g glucide și 82 g lipide.

Smântână 30% 900 gr

Smântâna oferă o cantitate mare de energie datorită nutrienților, grăsimilor și mineralelor pe care le conține. Fosforul din smântână ajută la sănătatea dinților. Conține 30 g grăsimi, 2.7 g glucide și 118 mg calciu.

Smântână 30% 325 gr

Smântâna conține și câteva vitamine importante pentru organism precum vitamina A, vitamina B2 și B12. Se poate adăuga în aluat, budinci și chiar ardei umpluți. Conține 30 g grăsimi, 2.7 g glucide și 118 mg calciu.

Smântână 20% 900 gr

Smântâna este folositoare ca agent de fortificare, după o boală prelungită, cu deficit de vitamină. Ajută digestia: normalizează microflora intestinală. Conține 20 g grăsimi, 3.2 g glucide și 118 mg calciu.

Smântână 20% 190 gr

Despre smântână se spune că este un antidepresiv natural. De asemenea, normalizează hormonii și are un efect pozitiv asupra funcțiilor reproductive. Conține 20 g grăsimi, 3.2 g glucide și 118 mg calciu.

Smântână 12% 900 gr

Smântâna naturală are un conținut ridicat de grăsimi saturate, dar are un conținut scăzut de proteine și carbohidrați. Aceasta întărește dinții, unghiile și oasele. Conține 12 g grăsimi, 2.8 g glucide și 118 mg calciu.

Smântână 20% 900 gr

Smântâna este folositoare ca agent de fortificare, după o boală prelungită, cu deficit de vitamină. Ajută digestia: normalizează microflora intestinală. Conține 20 g grăsimi, 3.2 g glucide și 118 mg calciu.

Smântână 20% 190 gr

Despre smântână se spune că este un antidepresiv natural. De asemenea, normalizează hormonii și are un efect pozitiv asupra funcțiilor reproductive. Conține 20 g grăsimi, 3.2 g glucide și 118 mg calciu.

Smântână 12% 900 gr

Smântâna naturală are un conținut ridicat de grăsimi saturate, dar are un conținut scăzut de proteine și carbohidrați. Aceasta întărește dinții, unghiile și oasele. Conține 12 g grăsimi, 2.8 g glucide și 118 mg calciu.

Smântână 12% 190 gr

Conținutul ridicat de grăsimi din smântână oferă mai multă energie. Smântâna are și un conținut ridicat de minerale precum fosfor și calciu.Conține 12 g grăsimi, 2.8 g glucide și 118 mg calciu.

Smântână 12% 190 gr

Conținutul ridicat de grăsimi din smântână oferă mai multă energie. Smântâna are și un conținut ridicat de minerale precum fosfor și calciu. Conține 12 g grăsimi, 2.8 g glucide și 118 mg calciu.