Timlact

Daca doriti sa deveniti partenerul nostru va rugam sa ne contactati.

Produse naturale

Produsele noastre sunt 100% naturale, nu conțin adaosuri, conservanți, stabilizatori, înlocuitori sau alte E-uri.
Sănătatea este cea mai importantă. Ne-am concentrat forțele și am alocat toate resursele necesare pentru a crea produse lactate sănătoase, cu gust autentic, care să-și păstreze toate calitățile atunci când ajung pe mesele voastre.

Temperatura de pasteurizare a laptelui este scăzută, pentru ca acesta să-și păstreze toate substanțele nutritive naturale. Din acest motiv livrăm laptele în aceeași zi în care este muls, pentru a fi cât mai proaspăt.

Produsele noastre lactate își păstrează toți nutrienții. 100% naturale, smântâna, kefirul, precum și toate celelate produse lactate, își păstrează toate valorile nutriționale și reprezintă o sursă de sănătate pentru organism.

 

Datorită prelucrării la o temperatură scăzută de pasteurizare, laptele își păstrează și gustul autentic, „ca la mama acasă”.

 

Iaurtul este un probiotic natural, obținut prin fermentarea produsă de diferite tulpini de bacterii, benefice pentru organism. Consumând iaurt natural, care conține bacterii vii, se reglează tranzitul alimentelor prin intestine și sunt prevenite infecţiile şi dezechilibrele intestinale.

Brânzeturile sunt realizate cu lapte natural, de la fermele proprii. Nu conțin lapte praf, proteine adăugate, stabilizatori sau conservanți. Sunt gustoase și pot fi consumate atât ca atare, cât și adăugate în diverse rețete culinare.

100% naturale, smântâna, kefirul, precum și toate celelate produse lactate, își păstrează toate valorile nutriționale și reprezintă o sursă de sănătate pentru organism.

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutăți
despre produsele lactate și fermele noastre.