Timlact

Daca doriti sa deveniti partenerul nostru va rugam sa ne contactati.

s

Floare din Banat-brand local produse lactate

Floare din Banat este un brand local de produse lactate 100% naturale, fără adaosuri, înlocuitori sau alte substanțe chimice.

 

Procesul de producție este unul autentic, semiautomatizat. Pasteurizarea se realizează la temperaturi mici, pentru ca lactatele să-și păstreze toate valorile nutriționale.
Toate produsele sunt realizate din lapte de calitate, obținut de la vacile noastre.
Producția laptelui și prelucrarea acestuia se realizează în regie proprie și nu există intermediari sau furnizori externi în lanțul valoric. Singurul actor extern în lanțul valoric, de la producție și până la consumatorul final, sunt partenerii vânzători.
Produsele noastre pe care le producem sunt:

 

– lapte pasteurizat de 1,5% si 3,7% grăsime;
– iaurt de 0.1 – 3,5% grăsime;
– smântână de 12%, 20% și 30% grăsime;
– sana, lapte bătut și kefir;
– telemea, brânză dulce, cas;
– cașcaval maturat cu diverse mirodenii;
– cascaval Dalia, caciotta, mozzarella;
– unt de 82% grăsime;

Gama noastră de lactate este variată și conține produse pentru cei care sănătatea este importantă și doresc să consume produse naturale.

Ne adresăm tuturor categoriilor de vârstă, dar mai ales:

Persoanelor de peste 45 de ani, care sunt preocupați de sănătate sau care au deja diverse afecțiuni și pun accent deosebit pe alimentația sănătoasă, consumă produse lactate naturale, produse care să nu conțină înlocuitori, stabilizatori, conservanți sau alte substanțe chimice.

Ne adresăm copiilor pentru că produsele noastre naturale conțin vitamine și substanțe nutritive care ajută la dezvoltarea sistemului imunitar și la creșterea sănătoasă și armonioasă.

Produsele noastre se găsesc în peste 450 de magazine mixte sau alimentare,sunt distribuite la restaurante și cofetării din județele Timiș, Arad și Caraș-Severin.
Le mai puteți găsi în supermarketul Auchan din Timișoara și Real din Arad, le puteți achiziționa direct de pe magazinul nostru online www.floaredinbanat.ro, cu livrare la domiciliu și din septembrie 2020 le puteți achiziționa direct din magazinul Bărnuțiu al cooperativei noastre.

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutăți
despre produsele lactate și fermele noastre.