Timlact

Daca doriti sa deveniti partenerul nostru va rugam sa ne contactati.

Calitate Timlact

Calitate Timlact

Laptele din care sunt realizate produsele noastre este de înaltă calitate, obținut din fermele proprii. Calitatea laptelui și a componentelor nutritive ale acestuia este strâns legată de igiena animalelor.

Le creștem într-un mediu igienic și sănătos și ne pasă de bunăstarea lor. Sunt crescute cu acces liber pe pajiștile proprii (40-60% din an), sunt hrănite cu furaje cultivate pe propriile terenuri și nu le sunt administrate medicamente sau alte substanțe pentru a spori producția de lapte. Sunt hrănite cu o dietă fără aditivi artificiali, substanțe chimice și ingrediente modificate genetic.

Proceduri HACCP

Respectăm condițiile de igienă conform standardelor HACCP la întregul circuit de procesare a laptelui: de la mulgere, depozitare, transport, pasteurizare și până la ambalare și vânzare.

Analize lapte si produse lactate

Efectuăm periodic analize asupra produselor noastre și garantăm faptul că acestea nu conțin bacterii sau alte elemente dăunătoare sănătății, deoarece sunt realizate într-un mediu controlat, respectând toate normele de igienă impuse de către Direcția Sanitar Veterinară.

Vacile din fermele noastre sunt vaci relaxate, crescute și îngrijite într-un mediu favorabil
pentru a produce un lapte de calitate, plin de nutrienți.

Laptele provine de la animale sănătoase, care sunt curățate înainte de începerea mulsului.

Se păstrează igiena adăpostului, se îndepărtează bălegarul, noroiul și restul de furaje, pentru ca mulsul să se desfășoare într-un mediu curat, lipsit de bacterii.

După muls, laptele este depozitat într-un spațiu curat, special amenajat cu echipamente de stocare și răcire, care sunt închise ermetic, pentru a evita contaminarea fizică a laptelui și care sunt echipate cu sisteme de monitorizare a temperaturii.

De asemenea, prelucrarea și ambalarea produselor se face în codiții de maximă siguranță sanitară, în conformitate cu standardele Uniunii Europene.

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutăți
despre produsele lactate și fermele noastre.