
Brânzeturi
Cașcavalul se obține exclusiv din lapte de vacă natural. Cașcavalul maturat este preparat după o rețetă originală. Maturarea lui se realizează într-o perioadă de 4-6 săptămâni. Utilizarea mirodemilor dă un gust aparte cașcavalului.
Produse
CAȘCAVAL DALIA
Cașcaval clasic obținut din lapte de vacă natural, obținut din fermele proprii.
CAȘCAVAL MATURAT PREMIUM
Cașcaval maturat premium de calitate superioară. Maturarea se face în 4-6 săptămâni, ceea ce îi conferă un gust aparte.
MOZZARELLA
Mozzarella are o savoare aparte, fina si cu o aroma subtila este folosita simpla, la pizza sau ca ingredient la paste.
CACIOTTA
Caciotta este o brânză cremoasă, semi-moale de proveniență italiană, preparată din lapte de vacă provenit din propriile ferme.
PARMEZAN RAS
Are un gustul aspru, ușor sărat si este caracteristic bucătăriei italiene. Adăugarea de parmezan în rețete poate spori aroma preparatelor, dar si valoare nutrițională al acestora.
TELEMEA VACĂ VIDATĂ
Telemeaua proaspătă din lapte de vacă naturală, colectat din fermele praspete se remarcă prin gustul proaspăt de lapte, slab sărate cu o textură fină.
TELEMEA VACĂ VRAC
Telemeaua de vacă se poate livra și în vrac pentru necesități ce implică cantități mai mari.
BRÂNZĂ DULCE
Brânza proaspătă din lapte natural de vacă, cu un gust delicios, ușor dulce. Este un ingredient prezent în multe feluri de mâncare tradițională românească.