Timlact

Daca doriti sa deveniti partenerul nostru va rugam sa ne contactati.

s

Brânzeturi

Brânzeturi

 

Cașcavalul se obține exclusiv din lapte de vacă natural. Cașcavalul maturat este preparat după o rețetă originală. Maturarea lui se realizează într-o perioadă de 4-6 săptămâni. Utilizarea mirodemilor dă un gust aparte cașcavalului.

Produse

CAȘCAVAL DALIA

Cașcaval clasic obținut din lapte de vacă natural, obținut din fermele proprii.

CAȘCAVAL MATURAT PREMIUM

Cașcaval maturat premium de calitate superioară. Maturarea se face în 4-6 săptămâni, ceea ce îi conferă un gust aparte.

MOZZARELLA

Mozzarella are o savoare aparte, fina si cu o aroma subtila este folosita simpla, la pizza sau ca ingredient la paste.

CACIOTTA

Caciotta este o brânză cremoasă, semi-moale de proveniență italiană, preparată din lapte de vacă provenit din propriile ferme.

PARMEZAN RAS

Are un gustul aspru, ușor sărat si este caracteristic bucătăriei italiene. Adăugarea de parmezan în rețete poate spori aroma preparatelor, dar si valoare nutrițională al acestora.

TELEMEA VACĂ VIDATĂ

Telemeaua proaspătă din lapte de vacă naturală, colectat din fermele praspete se remarcă prin gustul proaspăt de lapte, slab sărate cu o textură fină.

TELEMEA VACĂ VRAC

Telemeaua de vacă se poate livra și în vrac pentru necesități ce implică cantități mai mari.

BRÂNZĂ DULCE

Brânza proaspătă din lapte natural de vacă, cu un gust delicios, ușor dulce. Este un ingredient prezent în multe feluri de mâncare tradițională românească.